Hvid nyre bønne ekstrakt

Hvid nyre bønne stammer fra Mexico og Argentina. I dag, er det plantet i mange provinser i vores land som Yunnan, Guizhou og Sichuan. Hvid nyre bønne har masser af næring som protein, kulhydrat og calcium. Det er effektivt hæmmer stivelse nedbrydning, som er god til at miste vægt.

Produktdetaljer

Xi'an Victar Bio-Tech Corp er en af de førende Kina hvid nyre bønne ekstrakt producenter og leverandører, med professionel fabrik, vi er i stand til at tilbyde dig rene naturlige, 100% naturlige, organiske, GMP-certificeret, Kosher certificeret, og ISO-certificeret hvid nyre bønne ekstrakt, måde at tabe, fedtforbrænding, kost tabe med både lav pris og høj kvalitet. Velkommen til at købe billige, hot salg, og fabrikken levere produkter fra os.

Grundlæggende oplysninger:

Latinsk navn: Phaseolus Vulgaris L.Part anvendes: frø
Specifikation: 1%, 2% Phaseolinudseende: Offwhite fint pulver
CAS NR.: 13401-40-6
Prøvningsmetode: Ved HPLC
Molekylformel: C20H18O4
Molekylær vægt: 322.35


Om hvid nyre bønne:
Hvid nyre bønne stammer fra Mexico og Argentina. I dag, er det plantet i mange provinser i vores land som Yunnan, Guizhou og Sichuan.
Hvid nyre bønne har masser af næring som protein, kulhydrat og calcium. Det er effektivt hæmmer stivelse nedbrydning, som er god til at miste vægt.

Funktion og anvendelse:

1. det har funktionen at beskytte milten og nyrerne.
2. det kan fremme WBC nedbrydes inde pattedyr.
3. det kan helbrede fedme og diabetes mellitus.
Anvendelse: sundhedspleje produkter

Undersøgelse