Hvede Grass pulver

Tag hvede frøplanter blade som råmateriale når det dyrkes 20to 40 centimeter. Produktet bevarer alle næringsstofferne og rige cellulose i økologisk hvede. De fleste beløb kan let absorberes af kroppen.

Produktdetaljer

Xi'an Victar Bio-Tech Corp er en af de førende Kina hvede grass pulver fabrikanter og leverandører, med professionel fabrik, vi er i stand til at tilbyde dig ren naturlig, 100% naturlige, organiske, GMP-certificeret, Kosher certificeret og ISO certificeret hvede grass pulver, fordele af Hvedegræs med både lav pris og høj kvalitet. Velkommen til at købe billige, hot salg, og fabrikken levere produkter fra os.


Funktion:
1. hvede grass pulver er rig på kostfibre, det kan stimulere den intestinale peristaltik, så det kan behandle forstoppelse meget godt.


2. hvede grass pulver er rig på antioxidant enzymer---pre SOD; Det har fremragende antioxidant effekt og hjælpe folk holde huden blød og kridtning.


3. hvede grass pulver indeholder masser af vitamin C, beta-caroten, kan det forbedre den sure fysik, rense blodet og fremme metabolismen af kroppen.


4. det kan også reducere blod kolesterol, triglycerider, dette gør den populær for forebyggelse af fedme.

Undersøgelse