Tomat pulver

Tomat pulver er producere fra naturlige, forurening-fri og økologisk lokale tomater. Det har høj næringsværdi, lav i kalorier, anti-oxidation, anti-cancer, holde skønhed, anti-aging og vægttab.

Produktdetaljer

Xi'an Victar Bio-Tech Corp er en af de førende Kina tomat pulver fabrikanter og leverandører, med professionel fabrik, vi er i stand til at tilbyde dig rene, naturlige, 100% naturlige, organiske, GMP-certificeret og Kosher certificeret ISO certificeret tomat pulver, sun tørrede tomater med både lav pris og høj kvalitet. Velkommen til at købe billige, hot salg, og fabrikken levere produkter fra os.


Funktion:
1. tomat pulver er rige på lycopen, en kraftfuld antioxidant, som kan hjælpe forsinkelse aldring, kompression og kræft.


2. tomat pulver har virkningen at sænke blodtrykket, og påtage sig en rolle af adjuverende terapi til behandling af forhøjet blodtryk og nyresygdom.


3. tomat pulver er rig på nikotinsyre bidrager til at opretholde normal udskillelse af gastrisk saft, fremmer dannelsen af røde blodlegemer, hjælpe bevare fleksibiliteten i blodkarrenes vægge og beskytte huden.


4. tomat pulver er rig på brystkræft hormon og vitamin A, der kan stimulere udskillelsen af kvindelige hormoner og æggestokkene udskillelsen af østrogen, for at beskytte brystet.

Undersøgelse