Timian pulver

Timian pulver
Chat nu
Produktdetaljer

Xi'an Victar Bio-Tech Corp er en af de førende Kina timian pulver fabrikanter og leverandører, med professionel fabrik, vi er i stand til at tilbyde dig rene naturlige, 100% naturlige, organiske, GMP-certificeret og Kosher certificeret ISO certificeret timian pulver, timian planter med både lav pris og høj kvalitet. Velkommen til at købe billige, hot salg, og fabrikken levere produkter fra os.


Funktion:

1. hele timian har rige flygtig olie, især i blossom sæson, så det er ofte tilsat i madlavning måltider for at forbedre den smag.


2. timian pulver består af masser af forbindelser, herunder thymol, carvacrol, linalool og p-cymol osv. De kan lindre hoste, mindske betændelse og forhindre korrosion.


3. timian er af stor medicinsk funktioner, kan det forbedre fordøjelsessystemet og gynækologiske sygdomme, fremme blodcirkulationen, hjælpe med at styrke immuniteten, mindske neuropatisk smerte, forbedre opmærksomhed span og hukommelse.


4. er det Derudover antimikrobielle og antispasmodic, så hjælper det at fremme skurv og helbrede sår.


5. timian pulver kan bruges til at fjerne fregne og komme til hægterne aldrende hud. Det er også en stor tilsætningsstof i at gøre toiletsæbe og mundskyl.

Undersøgelse