Stevia-ekstrakt

Stevia er en slags flerårige planter med lav varme og høj sødme og normalt bruges som en form for tilsætningsstoffer. Det kan plantes både i syd og nord i vores land. Men det er primært plantet i provinserne Jiangsu, Anhui og Heilongjiang. Dens blad indeholder rigelige steviosides som en fremragende naturligt sødemiddel.

Produktdetaljer

Xi'an Victar Bio-Tech Corp er en af de førende Kina stevia ekstrakt producenter og leverandører, med professionel fabrik, vi er i stand til at tilbyde dig naturren, 100% naturlige, organiske, GMP-certificeret og Kosher certificeret ISO certificeret stevia ekstrakt, sukker erstatning, effekter stevia med både lav pris og høj kvalitet. Velkommen til at købe billige, hot salg, og fabrikken levere produkter fra os.

Grundlæggende oplysninger:

Latinsk navn: Stevia rebaudiana (Bertoni) Hemsl

En del brugt: blad

Specifikation: 60%, 80%, 85% og 90%, 95% steviosid

Udseende: Hvid fint pulver

CAS NR.: 471-80-7

Prøvningsmetode: Ved HPLC

Molekylformel: C20H30O3

Molekylær vægt: 318.45


Om Stevia:

Stevia er en slags flerårige planter med lav varme og høj sødme og normalt bruges som en form for tilsætningsstoffer. Det kan plantes både i syd og nord i vores land. Men det er primært plantet i provinserne Jiangsu, Anhui og Heilongjiang.

Dens blad indeholder rigelige steviosides som en fremragende naturligt sødemiddel.


Funktion og anvendelse :

1. Stevia-ekstrakt kan bruges til at gøre naturlige funktionelle drinks, fordi det har en naturlig, sund og forfriskende smag.

2. Stevia-ekstrakt har 30 gange sødme af saccharose, men kalorieindhold er lav. Det er en perfekt uden kalorieindhold sødestof.

3. Stevia-ekstrakt har hypoglykæmisk og antihypertensiv effekt.

Anvendelse: sundhedspleje produkter; Mad


Undersøgelse