Schisandra Chinensis ekstrakt

Schisandra chinensis frugt er fuld af ernæring og det er en værdifuld kinesisk urtemedicin i Kina. Schisandra chinensis ekstrakt er lavet af tørrede modne frugter af schisandra chinensis. Schisandra chinensis ekstrakt indeholder masser af deoxyschizandrin, γ-Schizandrin, schizandrin, aomisin, pseudo-r-schizandrin og så videre. Det er hovedsagelig anvendes i behandlingen af sygdomme som hepatitis, hoste og natten sved.

Produktdetaljer

Xi'an Victar Bio-Tech Corp er en af de førende Kina schisandra chinensis ekstrakt producenter og leverandører, med professionel fabrik, vi er i stand til at tilbyde dig naturren, 100% naturlige, organiske, GMP-certificeret og Kosher certificeret ISO certificeret schisandra chinensis ekstrakt, schizandra, ginkgo med både lav pris og høj kvalitet. Velkommen til at købe billige, hot salg, og fabrikken levere produkter fra os.


Grundlæggende oplysninger:
Latinsk navn: Schisandra chinensis
Del anvendes: frugt af schisandra chinensis
Specifikation: 2% i alt Schizandrins
Udseende: Gul brun fint pulver
CAS NR.: 7432-28-2
Prøvningsmetode: af UV
Molekylformel: C24H32O7
Molekylær vægt: 432,52


Om Schisandra Chinensis:

Schisandra chinensis frugt er fuld af ernæring og det er en værdifuld kinesisk urtemedicin i Kina. Schisandra chinensis ekstrakt er lavet af tørrede modne frugter af schisandra chinensis.
Schisandra chinensis ekstrakt indeholder masser af deoxyschizandrin, γ-Schizandrin, schizandrin, aomisin, pseudo-r-schizandrin og så videre. Det er hovedsagelig anvendes i behandlingen af sygdomme som hepatitis, hoste og natten sved.


Funktion og anvendelse:
1. Schisandra chinensis ekstrakt har en god terapeutisk virkning på smitsom leverbetændelse, kan det betydeligt lavere alanin aminotransferase og reparere beskadigede leverceller.
2. Schisandra chinensis ekstrakt indeholder de anti-fri radikal agenter, som bidrage til at mindske risikoen for sygdom og anti-aging.
3. Schisandra chinensis ekstrakt normalt anvendes på behandling af søvnløshed, night sved og andre leversygdomme.
Ansøgning:
Ekstrakt har været brugt i kapsel, tabletter og salve.

Undersøgelse