Roselle ekstrakt

Roselle findes i mange tropiske områder som provinserne Guangdong, Fujian, Taiwan og Hainan. Det er en art af urter, der har virkninger i astringing lunge at stoppe hoste, sænke blodtrykket og hærdning af fuldskab. Dens frø og rod har virkninger i dieresis og styrke kroppen.

Produktdetaljer

Xi'an Victar Bio-Tech Corp er en af de førende Kina roselle ekstrakt producenter og leverandører, med professionel fabrik, vi er i stand til at tilbyde dig naturren, 100% naturlige, organiske, GMP-certificeret og Kosher certificeret ISO certificeret roselle uddrag med både lav pris og høj kvalitet. Velkommen til at købe billige, hot salg, og fabrikken levere produkter fra os.


Grundlæggende oplysninger:
Latinsk navn: Hibiscus Sabdariffa Linn. Del anvendes: blomsterknop
Specifikation: 10% polyfenol
Udseende: Lilla rød fint pulver
CAS NR.: NA
Prøvningsmetode: Af TLC
Molekylær formel: NA
Molekylær vægt: NA


Om Roselle:
Roselle findes i mange tropiske områder som provinserne Guangdong, Fujian, Taiwan og Hainan. Det er en art af urter, der har virkninger i astringing lunge at stoppe hoste, sænke blodtrykket og hærdning af fuldskab.
Dens frø og rod har virkninger i dieresis og styrke kroppen.


Funktion og anvendelse:
1. roselle plantelægemidler og te, som indeholder roselle, der kan sænke blodtrykket, fordi anlægget menes at have antihypertensiv kvaliteter.
2. andre medicinske anvendelser af roselle omfatter te for at lindre hoste, støtte fordøjelsen, fremme sunde nyrefunktion og lindre forkølelse og sinus infektioner.
Anvendelse: sundhedspleje produkter


Undersøgelse