Hyben ekstrakt

Hyben kaldes også vilde rose, som en slags frugt, der indeholder rigelige vitamin C anførte nummer et i frugt og grøntsager. Så, det er kendt som "kongen af VC". Dens ekstrakt bruges primært som anti-aldrings-processen og har anti-oxidation virkning, som hovedsagelig anvendes i forebyggelse af hudens ældning og beskytter den hjerne og nerve væv oxidation.

Produktdetaljer

Xi'an Victar Bio-Tech Corp er en af de førende Kina rose hip ekstrakt producenter og leverandører, med professionel fabrik, vi er i stand til at tilbyde dig rene, naturlige, 100% naturlige, organiske, GMP-certificeret og Kosher certificeret ISO certificeret hyben ekstrakt, steg vitamin c, hofter fordele, ascorbinsyre med både lav pris og høj kvalitet. Velkommen til at købe billige, hot salg, og fabrikken levere produkter fra os.

Grundlæggende oplysninger:
Latinsk navn: Rosa Rugosa Thunb L.
Del anvendes: frugt
Specifikation: 5-20% polyfenol; 5% total flavoner; 5% VC
Udseende: Rød brunt pulver
CAS NR.: NA; NA; 50-81-7
Prøvningsmetode: Af UV; Af UV; Ved HPLC
Molekylformel: NA; NA; C6H8O6
Molekylær vægt: NA; NA; 176.12


Om hyben:
Hyben kaldes også vilde rose, som en slags frugt, der indeholder rigelige vitamin C anførte nummer et i frugt og grøntsager. Så, det er kendt som "kongen af VC".
Dens ekstrakt bruges primært som anti-aldrings-processen og har anti-oxidation virkning, som hovedsagelig anvendes i forebyggelse af hudens ældning og beskytter den hjerne og nerve væv oxidation.


Funktion og anvendelse:
1. hyben ekstrakt kan styrke milt og hjælpe fordøjelsen.
2. hyben ekstrakt er god til at forbedre blodcirkulationen og øge metabolisme og lindre smerter.
3. hyben ekstrakt har virkninger i anti-aging proces, blege huden og stram hud.
4. hyben ekstrakt har også effekten i radioresistance.
Anvendelse: sundhedspleje produkter; Kosmetik

Undersøgelse