Græskar pulver

Dette pulver er fremstillet af naturlige organiske græskar. Det har rig næring og indeholder CTY og mange microelement som kobolt, zink og chrom, som fremmer frigivelsen af insulin og regulere niveauet af blodsukker. Så græskar pulver er gavnlige for diabetikere sundhed. Udover, ethvert menneske kan absorbere den nødvendige microelement i det, som ikke kun berige ens næringsstoffer, men forhindre øget blodsukker, blodfedt og fedme.

Produktdetaljer

Xi'an Victar Bio-Tech Corp er en af de førende Kina græskar pulver fabrikanter og leverandører, med professionel fabrik, vi er i stand til at tilbyde dig rene naturlige, 100% naturlige, organiske, GMP-certificeret, Kosher certificeret, og ISO-certificeret græskar pulver, græskar planter med både lav pris og høj kvalitet. Velkommen til at købe billige, hot salg, og fabrikken levere produkter fra os.


Funktion:
1. græskar pulver kan forebygge diabetes og regulere niveauet af blodsukker.


2. den rige kobolt i det kan aktivere stofskiftet og fremme funktionen blod-produktion i menneskekroppen.

3. kobolt kan også bidrage til at fremme produktionen af B12-vitamin, som er nødvendige for humant insulin celler, så det er almindeligt anvendt i behandlingen af diabetes.


4. pumpkin pulver har funktionen af afgiftning. Det indeholder rige vitaminer og pektin, som absorberer og eliminere bacteriotoxin og farlige stoffer i menneskelige krop...


5. græskar pulver kan også bruges til at beskytte mave slimhinden og forbedre fordøjelsen. Så er det gavnligt for patienter med gastrisk sygdomme.


6. græskar pulver kan forebygge kræft effektivt, fordi det kan fjerne funktionen mutation af cancerogen og egeneration evne til leveren og nyrerne.


7. græskar pulver ejer rige zink, et nødvendigt stof for vækst og udvikling af menneskelige legeme.

Undersøgelse