Kartoffel pulver

Vores kartoffel pulver er lavet af udvalgte høj kvalitet kartofler. Pulveret er udsøgt, næppe coagulable og ren uden urenheder. Kartoffel pulver har den høje næringsværdi og også den populære fødevarer over hele verden.

Produktdetaljer

Xi'an Victar Bio-Tech Corp er en af de førende Kina kartoffel pulver fabrikanter og leverandører, med professionel fabrik, vi er i stand til at tilbyde dig rene naturlige, 100% naturlige, organiske, GMP-certificeret og Kosher certificeret ISO certificeret kartoffel pulver, kartoffelstivelse, kartoffel opskrifter, glutenfri med både lav pris og høj kvalitet. Velkommen til at købe billige, hot salg, og fabrikken levere produkter fra os.


Funktion:

1. kartoffel pulver indeholder meget vitamin B-gruppen og høj kvalitet cellulose, og de spiller vigtige roller i den menneskelige anti-aging. Så kartoffel pulver kaldes "fantastiske anti-aging mad".


2. kartoffel pulver er rig på kostfibre, sukker, som bidrager til forebyggelse og behandling af mave-tarm kræft og hjerte-kar-sygdom.


3. kartoffel pulver indeholder højt proteinindhold, hjælper med at forbedre menneskers immunitet og hukommelse. Derfor, kartoffel pulver er velegnet til de unge, der er i kroppen udvikle periode er velegnet til at tage

Undersøgelse