Løgpulver

Løgpulver er produceret af dehydrering og høj temperatur sterilisation og er gratis fra enhver tilsætningsstof, desuden løg bør være frisk nok. Det er krydret og sød, også varme i naturen.

Produktdetaljer

Xi'an Victar Bio-Tech Corp er en af de førende Kina løg pulver fabrikanter og leverandører, med professionel fabrik, vi er i stand til at tilbyde dig rene naturlige, 100% naturlige, organiske, GMP-certificeret og Kosher certificeret ISO certificeret løgpulver, hvidløgspulver med både lav pris og høj kvalitet. Velkommen til at købe billige, hot salg, og fabrikken levere produkter fra os.


   
Funktion:
1. løgpulver er en slags krydderi bruges i retter og er meget udbredt i Lage, kødprodukt, instant nudler, pustede mad at forbedre smagen.


2. som en slags fødevaretilsætningsstof har løgpulver rige næringsstoffer og bioactivator, som er vanddrivende og antiseptisk. Allicin og mange sulfocompound kan nemt dræbe svamp og bakterier. Det er således en multifunktionel sund mad.


3. i tillæg til sin edibleness, kan løgpulver også bruges i producerer medicin. Det har funktionen at reducere fedtindhold i blodet og blodtryk. Selen i løgpulver er kræft.

4. det konkluderes fra de seneste klinik og forskning, løgpulver har høj phamaceutical værdi.

Undersøgelse