Morgenfrue ekstrakt

Morgenfrue er også kaldet big morgenfrue og det er en slags årlige planter. Det stammer fra Mexico, og nu er plantet omkring vores land. Det kan dyrkes i en højde på 1150 meter til 1480 meter i området og det vokser almindeligvis omkring vejene områder. Morgenfrue vokser ofte i foråret, på grund af store blomster og lange blomstringsperiode, så det er ofte brugt i flower bed sceneri.

Produktdetaljer

Xi'an Victar Bio-Tech Corp er en af de førende Kina morgenfrue ekstrakt producenter og leverandører, med professionel fabrik, vi er i stand til at tilbyde dig ren naturlig, 100% naturlige, organiske, GMP-certificeret, Kosher certificeret og ISO certificeret morgenfrue ekstrakt, morgenfrue med både lav pris og høj kvalitet. Velkommen til at købe billige, hot salg, og fabrikken levere produkter fra os.


Grundlæggende oplysninger:

Latinsk navn: Tagetes erecta L

En del brugt: Blomsten

Specifikation: 5-90% Lutein; 5% - 70% zeaxanthin

Udseende: Orange gul fint pulver

CAS NR.: 144-68-3
Prøvningsmetode: Ved HPLC
Molekylformel: C40H56O2
Molekylær vægt: 568.87


Om morgenfrue:
Morgenfrue er også kaldet big morgenfrue og det er en slags årlige planter. Det stammer fra Mexico, og nu er plantet omkring vores land.
Det kan dyrkes i en højde på 1150 meter til 1480 meter i området og det vokser almindeligvis omkring vejene områder. Morgenfrue vokser ofte i foråret, på grund af store blomster og lange blomstringsperiode, så det er ofte brugt i flower bed sceneri.


Funktion og anvendelse:
1. lutein er et farvestof med sundhedspleje funktion.
2. morgenfrue ekstrakt kan forhindre aldersrelateret makuladegeneration.
3. morgenfrue ekstrakt kan forhindre grøn stær og grå stær.
4. lutein og zeaxanthin kan beskytte øjnene og reducere risikoen for øjne sygdom.
5. det har virkninger i kurere kighoste, trachitis og mammitis.
Anvendelse: sundhedspleje produkt

Undersøgelse