Hest Kastanje Seed Extract

Hest Kastanje Seed Extract
Chat nu
Produktdetaljer

Hvad er Horse Chestnut: Horse Chestnut Extract.jpg

Horse Chestnut er et træ indfødt på Balkan halvøen, men findes i Europa og i dag er det blevet plantet i Shaanxi, Henan, Jiangsu og andre provinser i Kina.

Horse Chestnut indeholder en forbindelse kaldet aescin, som har flere certificerede fordele. Nogle studier fra Kina viser, at aescin har en meget vigtig funktion af anti-ødem, antiinflammatorisk og hæmorider.


Hvad er fordelene ved hestekastanje:

  • Hestekastnutekstrakt er saponinforbindelsen med mild bioaktivitet, som effektivt kan fjerne ekstra fedt og er mindre sandsynligt forårsaget af hudallergi.

  • Hestekastnutekstrakt - Aescin kan være et af de mest effektive anti-edema-produkter for at lindre børn, der lider af infektiøst hjerneødem eller lymfatisk hjerneødem.

  • Hoese kastanje frø ekstrakt kan beskæftige sig med blodårer cirkulation problemer, som at forbedre t

  • han mikrocirkulation, genoprette permeabiliteten af blodkapillæren og aftagende åreknuder.


Supplerende med hestekastanje

Hestekastnutekstrakt har den gode opløselighed, så det er infact er Sodium Aescinate, vil blive lavet injektion, gel, såvel som pille. Det gælder hovedsageligt i sundhedspleje produkter, medicin og kosmetik.

VICTAR er en af de førende kinesiske Herbal Extract-producenter og leverandører, med professionel fabrik, vi kan tilbyde dig ren naturlig, 100% naturlig, økologisk, GMP-certificeret, Kosher-certificeret og ISO-certificeret hestekastnødfrøekstrakt med både lav pris og høj kvalitet. Velkommen til at købe billige, varme salg og fabriksleverancer fra os.
Undersøgelse