Hawthorn Berry Extract

Latin navn: Crataegus pinnatifida Bunge
Brugt del: Frugt
Specifikation: Hawthorn frugt flavones 5% -10% (UV)
Udseende: Brunt fint pulver
CAS nr .: 4373-41-5
Molekylformel: C27H42O3
Molekylvægt: 427,70

Produktdetaljer

Grundlæggende informationer om Hawthorn Berry Extract:

Latin navn: Crataegus pinnatifida Bunge Hawthorn Berry Extract

Specifikation: Hawthorn frugt flavones 5% -10% (UV)

Udseende: Brunt fint pulver

CAS nr .: 4373-41-5

Molekylformel: C27H42O3

Molekylvægt: 427,70


Hvad er Hawthorn

Hawthorn er indfødt til de tempererede regioner i Kina, som også er det øverste plantningsområde i hele verden. Det kan ses hovedsageligt i Jilin, Indre Mongoliet, Shaanxi, Hebei, Shandong og andre provinser. Det vokser normalt i områder, hvor højden varierer fra 100 til 1500 meter.


Vores firma bruger 100% økologiske hagtornfrugter dyrket i Qinling-bjergene. Denne hagtornsfrugtekstrakt eller pulver fremstilles ikke af det rene naturlige hagtorn, men er også akkrediteret gennem Kosher, USDA og EU., Så de garanteres 100% økologisk.


Den vigtigste funktion af hagtorn bær ekstrakt:

1. Hawthorn Frugt kan anvendes bredt i forskellige felter, herunder kosttilskud, urtete, drikkevarer og

kosmetik og så videre, er der en introduktion af sin korte ansøgningsvejledning både traditionelt og moderne.

2. Hawthorn frugt ekstrakt forbedrer hjerte vitalitet og sedation og fremmer blodcirkulationen.

3. Hawthorn Berry ekstrakt kan anvendes til behandling af faldende blodlipider, blodtryk, arytmi og ventrikulær premature beat.

4. Hawthorn frugt smager lidt sur og sød, så det kan stimulere produktionen af spyt i vores mund og derefter hjælpe folk med at fremme fordøjelsen.

5. Hawthorn frugt ekstrakt virker mod arytmi, især atrielle eller ventrikulære premature beats, men har ingen bivirkning på atrieflimren.


Opløseligheden af hagtornsbærekstrakt:

De fleste fabrikker vil tilføje hagtorn bærekstrakt eller pulver til funktionen drikkevarer eller drikkevarer, så dens opløselighed er det vigtigste punkt, som kunderne mest bekymrede. Her er vores test: 100% vandopløselig

HawthornBerryExtractSolution.jpg

VICTAR er en af de førende kinesiske ORGANISKE produktproducenter og leverandører med professionel fabrik. Vi er i stand til at tilbyde dig ren naturlig, 100% naturlig, økologisk, GMP-certificeret, Kosher-certificeret og ISO-certificeret hagtornsbærekstrakt med både lav pris og høj kvalitet. Velkommen til at købe billige, varme salg og fabriksleverancer fra os.
Undersøgelse