Ginseng ekstrakt

Ginseng er primært plantet i Østasien, især i kolde område. I Kina, kan det plantes i Heilongjiang, Jilin, Liaoning og Shanxi-provinsen. Det betragtes som et fælles stof i Asien, fordi det kan bringe meget fordele til menneskekroppen. Ginseng ekstrakt, ginsenoside, korea ginseng, koreanske fordele er rig på panaxoside og andre næringsstoffer, som β-sitosterol, trifolin og panasenoside. Forskning tyder på, at alle af dem bidrager meget til hjertet og leveren sundhed.

Produktdetaljer

Xi'an Victar Bio-Tech Corp er en af de førende Kina ginseng ekstrakt producenter og leverandører, med professionel fabrik, vi er i stand til at tilbyde dig rene naturlige, 100% naturlige, organiske, GMP-certificeret og Kosher certificeret ISO certificeret ginseng ekstrakt, ginsenoside, korea ginseng, koreanske fordele med både lav pris og høj kvalitet. Velkommen til at købe billige, hot salg, og fabrikken levere produkter fra os.


Grundlæggende oplysninger:
Latinsk navn: Panax Ginseng
En del brugt: root, stammer og blade
Specifikation: 80% TSPG
Udseende: lys gul fint pulver
CAS NR.: 90045-38-8
Prøvningsmetode: UV
Molekylformel: C15H24N20
Molekylær vægt: 248.37


Om Ginseng:
Ginseng er primært plantet i Østasien, især i kolde område. I Kina, kan det plantes i Heilongjiang, Jilin, Liaoning og Shanxi-provinsen. Det betragtes som et fælles stof i Asien, fordi det kan bringe meget fordele til menneskekroppen. Ginseng ekstrakt er rig på panaxoside og andre næringsstoffer, som β-sitosterol, trifolin og panasenoside. Forskning tyder på, at alle af dem bidrager meget til hjertet og leveren sundhed.


Funktion:
1. ginseng ekstrakt kan tilføjes i medicin til at regulere blodtrykket og behandle neurasteni.
2. det kan reducere indholdet af frie radikaler i kroppen og bidrage til at fremme hukommelse i alderen.
3. det er også bruges til at lindre climacteric syndrom, og overdreven træthed og dårligt helbred.
4. det kan også forlænge livet, øge energi og fremme energien af overflade celler.
Ansøgning:
1. det er almindeligt anvendt i medicinsk sundhed produkt, det kan gøres til anti-træthed, anti-aging og hjerne-styrke sund mad.
2. det er også brugt i kosmetik til at fjerne rynke, drik og forskønne hud.
3. det er også bruges som fødevaretilsætningsstoffer.

Undersøgelse