Koriander pulver

Koriander pulver er fremstillet af rene naturlige grønne plante uden nogen tilsætningsstof. Koriander er rig på næringsstoffer og indeholder C-vitamin, caroten, vitamin B1 og vitamin B2. Derudover indeholder mange mineralske stoffer som kalcium, jern, fosfor og magnesium. Koriander har særlige duft på grund af de flygtige olie i dens stængel og blade.

Produktdetaljer

Xi'an Victar Bio-Tech Corp er en af de førende Kina koriander pulver fabrikanter og leverandører, med professionel fabrik, vi er i stand til at tilbyde dig rene naturlige, 100% naturlige, organiske, GMP-certificeret og Kosher certificeret ISO certificeret koriander pulver, koriander frø med både lav pris og høj kvalitet. Velkommen til at købe billige, hot salg, og fabrikken levere produkter fra os.


Funktion:
1. koriander indeholder meget flygtig olie, der udsender særlige duft, så det er ofte tilsat i retter til at fjerne den trannet lugt og forbedre smagen.


2. koriander er rig på næringsstoffer og er udbredt i sundhedsvæsenet. Det er bevist, at de flygtige olie i sin stilk og blade kan stimulere ens appetit og forbedre fordøjelsen.


3. de blade, rod, stængel og frø af koriander har allerede vist sig for at producere medicin, der har til formål at helbrede mæslinger, dyspepsi, forkølelse, influenza, feber, hovedpine og dysenteri.


4. Desuden er det også gavnligt for patienter med hypertension.

Undersøgelse