Selleri frø pulver

Selleri frø PowderIntroduction:Celery frø pulver er lavet af naturlige organiske Sellerifrø, rige på en lang række næringsstoffer. Det har stor effekt på behandling af gigt, reumatoid arthritis, i

Produktdetaljer

Xi'an Victar Bio-Tech Corp er en af de førende Kina selleri frø pulver fabrikanter og leverandører, med professionel fabrik, vi er i stand til at tilbyde dig rene naturlige, 100% naturlige, organiske, GMP-certificeret og Kosher certificeret ISO certificeret selleri frø pulver, frø fordele, selleri fordele med både lav pris og høj kvalitet. Velkommen til at købe billige, hot salg, og fabrikken levere produkter fra os.

Selleri frø pulver
Indledning:
Selleri frø pulver er lavet af naturlige organiske Sellerifrø, rige på en lang række næringsstoffer. Det har stor effekt på behandling af gigt, reumatoid arthritis, betændelse i livmoderen og nyre sygdom.
Funktion:
1. selleri frø indeholder sammensætningen af at reducere blodtrykket, er 50 gange selleri. Kortsigtede administration kan sænke blodtrykket og blod lipid. Lang tids brug er langt overlegen i forhold til andre kinesiske og vestlige medicin uden bivirkninger.
2. selleri frø indeholder højt calcium og fosfor, så det har en god funktion at berolige og beskytte blodkar. Det er også bidrage til at forebygge forhøjet blodtryk, åreforkalkning og spille den vigtige rolle af adjuverende behandling.
3. selleri frø pulver indeholder step-down komponent, til virkningen af original-hypertension, gestationsalder hypertension og menopausale hypertensive er indlysende.
4. selleri frø pulver indeholder også en grundlæggende komponent, der kan gøre folk følelsesmæssig stabilitet, fjerne irritabilitet

Undersøgelse