Selleri Juice pulver

Selleri pulver er lavet af naturlige organiske selleri, rige på en lang række næringsstoffer. Kulhydrater og protein. Udover, selleri pulver har en fristende duft, øge appetitten og hjælpe fordøjelsen.

Produktdetaljer

Xi'an Victar Bio-Tech Corp er en af de førende Kina selleri pulver fabrikanter og leverandører, med professionel fabrik, vi er i stand til at tilbyde dig rene naturlige, 100% naturlige, organiske, GMP-certificeret og Kosher certificeret ISO certificeret selleri pulver med både lav pris og høj kvalitet. Velkommen til at købe billige, hot salg, og fabrikken levere produkter fra os.

Funktion:
1. selleri pulver indeholder step-down komponent, til virkningen af original-hypertension, gestationsalder hypertension og menopausale hypertensive er indlysende.


2. selleri er en høj-fiber levnedsmidler, som efter tarm fordøjelsen at producere en lignin eller tarm lipid stoffer, sådan stof er en antioxidant, der kan hæmme de intestinale bakterier producere kræftfremkaldende i høje koncentrationer. Derfor, selleri pulver forebygge forstoppelse og anti-kræft


3. selleri pulver indeholder høje jern, der kan smidig tabet af menstruationsblod af kvinder, forhindre de blege og tørre hud, også gøre øjne gnistre og hår sort.


4. selleri pulveret indeholder også en grundlæggende komponent, der kan gøre folk følelsesmæssig stabilitet, fjerne irritabilitet

Undersøgelse