Cassia Nomame ekstrakt

Cassia Nomame hører til en slags årlige eller flerårige planter og er en slags sub-busk med en højde på 10-60 cm. Dens grene er utallige og det er hjemmehørende i de tropiske Amerika. Det er vidt adskilt i mange provinserne Guangdong, Guangxi, Yunnan, Shaaxi, Henan, Hebei og Anhui. Det har en effekt til at kurere natteblindhed.

Produktdetaljer

Xi'an Victar Bio-Tech Corp er en af de førende Kina cassia nomame ekstrakt producenter og leverandører, med professionel fabrik, vi er i stand til at tilbyde dig naturren, 100% naturlige, organiske, GMP-certificeret og Kosher certificeret ISO certificeret cassia nomame ekstrakt, nomame senna urt med både lav pris og høj kvalitet. Velkommen til at købe billige, hot salg, og fabrikken levere produkter fra os.


Grundlæggende oplysninger:
Latinsk navn: Cassia nomame (sibe.) Kitagawa
En del brugt: Hele urten
Specifikation: 8-16% Flavanol
Udseende: Grå gul pulver
CAS NR.: 487-25-2
Prøvningsmetode: Af UV-
Molekylformel: C15H14O2
Molekylær vægt: 226.28


Om Cassia Nomame:
Cassia Nomame hører til en slags årlige eller flerårige planter og er en slags sub-busk med en højde på 10-60 cm. Dens grene er utallige og det er hjemmehørende i de tropiske Amerika.
Det er vidt adskilt i mange provinserne Guangdong, Guangxi, Yunnan, Shaaxi, Henan, Hebei og Anhui. Det har en effekt til at kurere natteblindhed.


Funktion og anvendelse:
1. cassia Nomame fungerer som en naturlig diuretikum giver termogenese indsats for at stimulere forbrændingen af fedt celler i kroppen.
2. cassia Nomame kan reducere vedhæftning af blodplader og opretholde sunde blod normale.
3. cassia Nomame kan også tjene som en antioxidanter til at opretholde et sundt hjerte.
4. cassia Nomame er også en naturlig lipase-hæmmer.
Anvendelse: sundhedspleje produkt

Undersøgelse