Rød gulerod pulver

Gulerod pulver er lavet af naturlige økologiske gulerødder, rige på en lang række næringsstoffer caroten, anlægget fiber, blodsukker og andre væsentlige stoffer.

Produktdetaljer

Xi'an Victar Bio-Tech Corp er en af de førende Kina gulerod pulver fabrikanter og leverandører, med professionel fabrik, vi er i stand til at tilbyde dig rene naturlige, 100% naturlige, organiske, GMP-certificeret og Kosher certificeret ISO certificeret gulerod pulver med både lav pris og høj kvalitet. Velkommen til at købe billige, hot salg, og fabrikken levere produkter fra os.

Funktion:

1. gulerod pulver indeholder en masse af caroten. Efter caroten ind i kroppen gennem virkningen af enzymer i leveren og tyndtarmen, der er 50% af caroten til vitamin A. Det kan forbedre synet og behandle natteblindhed.


2. gulerod pulver indeholder vegetabilske fiber, som er gut "fyldmateriale" kan, forbedre intestinal peristaltik og forebygge forstoppelse.


3. gulerod pulver hjælper øge kroppens immunsystem og spiller en vigtig rolle i forebyggelsen af carcinogenese proces. Lignin gulerod kan også forbedre immunsystemet, indirekte ødelægge kræftceller.


4. gulerod pulver også øge koronar blodgennemstrømningen, reducerer fedtindhold i blodet, fremme syntesen af adrenalin. Det er de sunde fødevarer for hypertension og koronar hjertesygdom patienter.

Undersøgelse