Broccoli pulver

Broccoli er en slags grønne grøntsager der indeholder rige næringsstoffer og er populære i dag. Det ikke kun giver menneskekroppen med meget næringsstoffer men hjælp os til at bekæmpe kræft.

Produktdetaljer

Xi'an Victar Bio-Tech Corp er en af de førende Kina broccoli pulver fabrikanter og leverandører, med professionel fabrik, vi er i stand til at tilbyde dig rene naturlige, 100% naturlige, organiske, GMP-certificeret og Kosher certificeret ISO certificeret broccoli pulver, Byg fordele med både lav pris og høj kvalitet. Velkommen til at købe billige, hot salg, og fabrikken levere produkter fra os.


   
Funktion:
1. som foretrukne fødevarer og kan broccoli gavne menneskelige krop en masse. Den er rig på høj kvalitet protein og meget mineralsk mikromineraler ligesom vitamin, calcium, jern og zink osv, hvor indholdet af C-vitamin er meget højt og er godt for menneskets krop, caroten i broccoli kan også bidrage til at fremme fordøjelsen.


2. Udover, den indeholder mange kostfibre, kulhydrat, folinsyre og aminosyren, så det er fuld af næringsstoffer.


3. den potentielle anti-cancer funktion af broccoli er blevet anerkendt over hele verden. Det forlyder, at de naturlige grundstoffer i broccoli kan bidrage til at genoprette DNA i celler og stoppe dens forvandling til kræft.

Undersøgelse